hodinky.sk sa menia na IRISIMO. Čo môžu zákazníci očakávať?

Michal Pindura 1 08.07.2020

29. júla čaká internetový obchod hodinky.sk veľká zmena. Po 15 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu s hodinkami a šperkami dôjde k rebrandingu značky na IRISIMO. Spolu s novým názvom budú predstavené aj nové logo a inovovaný web.

15 rokov je v živote každého e-shopu dlhá doba, počas ktorej dochádza k mnohým väčším či menším zmenám. Platí to aj pre obchod hodinky.sk. Spoločnosť, ktorá sa u nás úspešne etablovala v segmente predaja náramkových hodiniek a šperkov, má za sebou mimoriadne vydarené obdobie. Z malého stánku v obchodnom dome vyrástla značka s tisíckami spokojných zákazníkov a pôsobnosťou vo viacerých európskych krajinách. Keďže k sortimentu originálnych hodiniek a šperkov pridali majitelia značky stále bohatšiu ponuku slnečných okuliarov a ďalších módnych doplnkov, úzkoprofilový názov hodinky.sk začal byť pre rýchlo expandujúci e-shop pritesný.

PREČO SA MENÍ NÁZOV A PREČO PRÁVE IRISIMO?

Pri rozhodovaní o zmene názvu a firemnej identity výrazne zavážila aj skutočnosť, že spoločnosť pôsobí v rôznych krajinách pod viacerými menami. Kým na Slovensku je to hodinky.sk, v Maďarsku proKarórák.hu a v Rumunsku proCeasuri.ro. A hoci dôležitosť materského slovenského trhu nabáda k opatrnosti, definitívne áno zmene značky zaznelo prakticky okamžite po tom, čo sa po úspešnom zavŕšení rebrandingu pridal do rodiny IRISIMO obchod proHodinky.cz. Zjednotenie lokálnych brandov pod jednu medzinárodnú značku, ktorá navyše medzičasom stihla osloviť zákazníkov v Bulharsku, Chorvátsku, Slovinsku a Litve, sa tak aj s výhľadom do budúcnosti javilo ako jediná možnosť, ako sa stať rešpektovaným globálnym hráčom v regióne Strednej Európy. 

Práve kvôli potrebe zjednotenia padla voľba na originálny, univerzálne použiteľný názov, ktorý sa bude ľahko vyslovovať, ešte ľahšie pamätať a ktorý v sebe odzrkadľuje filozofiu spoločnosti. V nej sú vždy na prvom mieste zákazníci, ktorí vďaka štýlovým hodinkám a šperkom môžu zažiariť skutočne naplno. 

V novom inšpiratívnom názve sa preto spája meno mýtickej bohyne dúhy Iris, zobrazovanej s trblietavým závojom, a vzácneho momentu, počas ktorého si všetci naokolo všimnú opojnú krásu, vkus a štýl osoby ozdobenej niektorým z ponúkaných módnych doplnkov. IRISIMO by malo byť tým vysneným miestom, kde každý nájde svoju vlastnú výnimočnosť, vymaní sa z nudných stereotypov a kde sa bude cítiť príjemne.

Aj z tohto dôvodu bol výrazne prepracovaný dizajn e-shopu, v ktorom dominujú vzdušnosť, čisté línie a prehľadnosť. Jednoduchý, no pritom v maximálnej miere funkčný vzhľad neodpútava pozornosť od jedinečných produktov a umožňuje ich pohodlný výber.

NOVÁ ÉRA NESIE NÁZOV IRISIMO

So zmenou názvu prichádza nová éra v starostlivosti o zákazníka, mení sa webová stránka a logo, ale zároveň sa zachováva všetko dobré, čo si zákazníci doteraz cenili a na čo boli zvyknutí.

Čo všetko sa mení:

- internetová adresa | www.irisimo.sk
- e-mailová adresy | objednavky@irisimo.sk, podpora@irisimo.sk, reklamacie@irisimo.sk
- logo značky
- dizajn e-shopu
- sortiment produktov bude oveľa bohatší

Čo zostáva rovnaké ako doteraz:

- ceny sa v žiadnom prípade nemenia a ak, tak len smerom nadol
- expresná doprava s doručením tovaru do 24 hodín
- prémiové služby
- osobný prístup
- originalita tovaru
- prihlasovacie údaje a história objednávok našich zákazníkov zostávajú v platnosti

AKO OVPLYVNÍ ZMENA VÁŠ NÁKUP?

Odpoveď je prostá - absolútne nijako. Aj naďalej nakupujete u dôveryhodného autorizovaného predajcu, ktorý dbá na dodržiavanie zásad bezpečného nákupu nad rámec minima stanoveného zákonom. Inak povedané, irisimo.sk je tu pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové, bez toho, aby prišli o garantovanú kvalitu, originalitu tovaru a bonusové prémiové služby vrátane prozákaznícky orientovaných špecialít, akými sú záruka predĺžená na 36 mesiacov, VIP servis a možnosť vrátiť tovar v lehote až jedného roka.

Objavte svoju výnimočnosť. Nezabudnite, zmena nastane 29. júla 2020.

Pridať komentár

Komentáre (1)

VinnyMousa электронные сигареты в рассказове hqd как правильно пользоваться ------ электронная сигарета в новоблагодарном эйкьюди электронные как пользоваться